Автокаско отстъпки

Не си купувайте застраховка Автокаско, без да сте разгледали този списък с предлагани отстъпки.

Предлагаме на вашето внимание списък с отстъпките за застраховка автокаско. Някои от споменатите отстъпки са валидни само за някои компании.

Автокаско отстъпки (Каско отстъпка)

1. Повечето застрахователни компании предлагат отстъпка от цената на застраховка Автокаско ако сте сключили застраховка гражданска отговорност в същото застрахователно дружество. Отстъпката е предимно 10%. Така можете да си намалите разходите за застраховка Каско.

2. Много брокери имат регистрации в Интернет форумите и предлагат отстъпка за съфорумници. Отстъпките варират, но са около 5%. Все пак е доба Каско отстъпка.

3. Отстъпка за количество. Някои застрахователни компании предлагат щедри отстъпки за застраховане на по - голям брой автомобили. Отстъпките са до 20% от цента. А намалението на цената на застраховката започва от намаление от %, ако застраховате 2 автомобила. Полезно е ако можете да убедите съседа и да си направите заедно застраховката, тогава печелите 5% от цената.

Автокаско бонуси (Каско бонус)

1. Застрахователна компания Евроинс дава бонус клауза за заместващ автомобил към застраховка Автокаско (само при определени условия).

2. Застрахователна компания Евроинс предлага GPS навигатор бонус към застраховка Автокаско, ако сключите споразумение за застраховка за 3 поредни години. Този Каско бонус е подходящ ако сте се замисляли да си купувате GPS устройство, така можете да го имате безплатно.

Далавера за застраховка Автокаско може да се намери сравнително лесно, тъй като има много застрахователни агенти, които са готови да намалят цената с няколко процента само и само да купите от тях.

Публикувано в Автокаско, Цени.

Leave a Reply